27/9/07

Dingle Way (4) - D'Anascaul a Dingle

La jornada va començar amb un trajecte que segueix una carretera secundària que s'enfila fins dalt d'un turó i després davalla fins arribar a la Minard Bay on hi ha un castell en runes, el Minard Castle.

Després, el camí abandona la costa i s'endinsa cap a l'interior tot atravessant camps i pastures. Poca cosa a destacar: només que en diverses ocasions se'm van tirar a sobre gossos histèrics que guardaven els ramats. Crec que aquestes picabaralles van ser totalment innecessàries, sobretot perquè sempre vaig guardar un respecte escrupulós per a les vaques, bous i vedells que em vaig trobar pel camí. A la foto següent, per exemple, 7 vedells van posar amablement per a què els immortalitzés.

A la tarda el temps va empitjorar: pluja i boira. Això va fer que decidís fer marrada fins arribar al destí: Dingle. Port pescador reconvertit plenament al turisme, on molt bona part dels rètols està en gaèlic i on hi ha molts pubs on escoltar música celta en directe. Sens dubte, un magnífic final d'etapa.